طراحی ساده و در عین حال کاربر پسند
نوکیا در سال های اخیر با معرفی گوشی های هوشمند میان رده توانسته عملکرد بسیار خوبی از خود نشان دهد. نوکیا C30 یکی از جدیدترین گوشی های هوشمند میان رده این شرکت است که علاوه بر مشخصات فنی قابل قبول قیمت مقرون به صرفه ای نیز دارد. در همان ابتدا باید بدانید که عملکرد گوشی هوشمند را باید با توجه به قیمت آن قضاوت کرد. طراحی کلی که برای این گوشی هوشمند دیده می شود طراحی آشنای است که قبلا در گوشی های هوشمند نوکیا دیده بودیم. در نمای جلو شاهد یک صفحه نمایش یکنواخت هستیم که به طرح محبوب قطره آب مجهز شده است. همانطور که در تصویر می بینید بریدگی قطره ای شکل بریدگی سنسور دوربین سلفی را در بالا و مرکز صفحه نمایش قرار داده است. در پشت دو سنسور دوربین با معماری دایره ای در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. ویژگی امنیتی و البته حسگر اثر انگشت بسیار محبوب نیز در این قسمت وجود دارد. حسگر اثرانگشت فیزیکی این گوشی قابلیت اطمینان از باز شدن قفل صفحه نمایش مناسب و سریع را دارد. یکی از نکات جالب نوکیا C30 وزن نه چندان سبک 237 گرمی است که نسبت به بسیاری از گوشی های هوشمند میان رده موجود در بازار سنگین تر است. شاید این وزن سنگین در استفاده طولانی مدت کمی برای دست خسته کننده باشد اما حس افتادن در هنگام استفاده را کاهش می دهد.
صفحه نمایش و دوربین قابل قبول
قبل از پرداختن به مشخصات صفحه نمایش و دوربین این گوشی باید بگوییم که با توجه به قیمت نوکیا C30 به صفحه نمایش و دوربین مناسب و قابل قبولی مجهز شده است. صفحه نمایش 6.82 اینچی IPS LCD با وضوح 720 در 1600 پیکسل است. قابلیت نمایش 257 پیکسل در هر اینچ در کنار رزولوشن مورد نظر نشان می دهد که این صفحه نمایش توانایی ارائه کیفیت قابل قبولی را دارد. اما به عنوان مثال در نور مستقیم خورشید نباید انتظار ارائه تصویری با وضوح بسیار بالا و با کیفیت را داشته باشید که طبیعی است. در مورد حاشیه شاید بهتر بود نوکیا حاشیه کمتری را برای پایین صفحه در نظر می گرفت. حاشیه نه چندان کم دلیلی است که صفحه نمایش 79.9 درصد نمای جلو را اشغال می کند.
در پشت سنسور دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با زاویه دید عریض و سنسور عمق 2 مگاپیکسلی سنسورهای دوربین دوگانه این گوشی هوشمند میان رده را تشکیل می دهند. سنسور اصلی این گوشی قابلیت ثبت تصاویر کافی و قابل قبول در نور روز را دارد. اما به عنوان مثال در نور شب نباید انتظار داشت که نویز نور شب را به طور کامل حذف کنید (نورهای مصنوعی مانند نور لامپ) و البته کیفیت تصویر خروجی در نور شب تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. سنسور دوربین اصلی قابلیت فیلم برداری با حداکثر کیفیت 1080p و سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد. برای دوربین سلفی سنسوری 5 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است که توانایی ارائه عملکرد مناسب و قابل قبول در هنگام برقراری تماس تصویری را دارد.
پردازنده معمولی باتری قدرتمند
نوکیا C30 به یک پردازنده میان رده و نه چندان قدرتمند Unisoc SC9863A مجهز شده است. در بهترین حالت این پردازنده هشت هسته ای توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز را دارد. با توجه به پردازنده مورد بحث باید گفت که این گوشی میان رده توانایی ارائه عملکرد مناسب و قابل قبول در فعالیت های روزمره و بازی های سبک را دارد. شاید معماری 28 نانومتری این پردازنده نسبت به پردازنده های 10 و 8 نانومتری انرژی بیشتری مصرف کند اما وجود باتری قدرتمند با ظرفیت 6000 میلی آمپر ساعت باعث ضعف در ارائه عمر مفید (زمان در حالت آماده به کار) برای هر بار شارژ 100 درصدی می شود. شاهد نباشید و این گوشی با شارژ 100% در شرایط استفاده معمولی می تواند دو روز عمر مفید داشته باشد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل C30 TA-1359 DS دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 3 گیگابایت" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل C30 TA-1359 DS دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 3 گیگابایت"، کلیک کنید.