نوکیا راه درست را در گوشی های میان رده پیدا کرد
مدتی است که شاهد رونمایی از یک گوشی هوشمند میان رده از برند نوکیا هستیم و این شرکت تمرکز زیادی روی گوشی های پرچمدار نداشته است. در میان گوشی های میان رده این شرکت شاهد رونمایی از چند گوشی مقرون به صرفه بودیم که قیمت های نسبتا کمتری داشتند. نوکیا C31 یکی از آن گوشی های ارزان قیمت است. نوکیا سعی کرده طراحی آشنا و البته کاربر پسندی را برای این گوشی در نظر بگیرد و باید بگوییم در آن قسمت تا حد قابل قبولی موفق بوده است. در نمای جلویی می توانید صفحه تختی را مشاهده کنید که از طراحی قطره ای استفاده می کند. بریدگی قطره ای شکل در بالای صفحه نمایش که فضایی را برای خود ایجاد می کند سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. اما بیشترین حاشیه را در پایین صفحه مشاهده می کنیم که در بین گوشی های ارزان قیمت رایج است. با این حال بهتر است حاشیه کمتری برای پایین صفحه در نظر بگیرید.
در عقب سه سنسور دوربین با آرایش ستونی در یک معماری تقریبا مستطیلی در کنار هم قرار گرفته اند. همچنین در این قسمت شاهد ویژگی امنیتی حسگر اثرانگشت هستیم که دسترسی مناسب و باز شدن قفل صفحه نمایش نسبتاً سریعی دارد. وزن 200 گرمی این محصول نسبت به سایر گوشی های هوشمند بیشتر است و یکی از دلایل اصلی آن باتری قدرتمند این گوشی است. اما لازم نیست نگران خستگی دست ها در استفاده طولانی مدت باشید و می توان گفت HANDS_ON مناسبی دارد. شاید در حین کار حس یک گوشی رده بالا را به شما ندهد اما تجربه کاربری خوبی از یک گوشی میان رده دارد.
صفحه نمایش دوربین و سنسورهای معمولی
این گوشی دارای صفحه نمایش 6.75 اینچی IPS با رزولوشن 720×1600 پیکسل است. این صفحه نمایش قابلیت نمایش 260 پیکسل در هر اینچ را دارد. با این تفاسیر باید بگوییم که کیفیت تصویر قابل قبولی را از این صفحه نمایش خواهید دید. وضوح تصویر قابل قبولی در شرایط نوری مختلف دارد اما برای مثال در نور مستقیم خورشید نباید انتظار خوانایی خیلی خوبی از آیکون ها داشته باشید. البته نباید انتظار مشخصات فنی قدرتمندی از یک گوشی مقرون به صرفه داشته باشیم نوکیا C31 از حسگرهای دوربین خوبی نیز بهره می برد که البته انتظار می رفت با توجه به رقبا نوکیا سنسورهای دوربین قدرتمندتری را برای این گوشی میان رده در نظر بگیرد. سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 13 مگاپیکسل از نوع واید گزینه مناسبی برای ثبت تصاویر در نور روز است. البته باید انتظار میزان رزولوشن در نظر گرفته شده برای این سنسور دوربین اصلی را داشته باشید.
اما در نور شب نباید انتظار تصاویری با روشنایی کافی و بدون نویز داشته باشید. قابلیت فیلم برداری با بالاترین کیفیت 1080p برای چنین سنسور دوربین اصلی عملکرد خوب و قابل قبولی به حساب می آید. سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی نیز برای ضبط تصاویر نزدیک است که عملکرد خوبی دارد اما کناره های تصاویر خروجی کمی بیشتر از حد معمول بوکه هستند و کیفیت تصاویر خروجی را تحت تأثیر قرار می دهند. اما وجود سنسور دوربین 2 مگاپیکسلی با تشخیص عمق باعث شد تا سنسور دوربین اصلی تصاویر خروجی قابل قبولی را در حالت پرتره ارائه دهد. دوربین سلفی با رزولوشن 5 مگاپیکسل برای ثبت تصاویر معمولی در نور روز مناسب بوده و عملکرد کاملا قابل قبولی در انجام تماس های تصویری دارد. اما زیاد نگران این سنسور دوربین سلفی نور شب نباشید.
پردازنده معمولی باتری بسیار خوب
از نظر مشخصات سخت افزاری نباید انتظار عملکرد زیادی از نوکیا C31 داشته باشید. اما باید بدانید که با توجه به مشخصات و دلایلی که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد این گوشی عملکرد بسیار خوب و قابل قبولی در استفاده روزانه دارد. سامسونگ گلکسی A04s به پردازنده Unisoc SC9863A مجهز شده است. پردازنده ای که دارای چهار هسته قدرتمندتر با قابلیت ارائه حداکثر فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز است به همراه چهار هسته اقتصادی با فرکانس کاری 1.2 گیگاهرتز هشت هسته این پردازنده را تشکیل می دهند. با این تفاسیر و مشخصات هسته های در نظر گرفته شده باید بگوییم که نوکیا C31 عملکرد کاملا قابل قبولی در اجرای بازی ها و اپلیکیشن های نه چندان سنگین دارد. اما برای بازی های سنگینی مانند Call of Duty Mobile Asphalt 9 و PUBG Mobile نباید انتظار زیادی از این گوشی داشته باشید. اگر می خواهید چنین بازی هایی را با نوکیا C31 انجام دهید بهتر است تنظیمات گرافیکی بازی را روی حالت Low قرار دهید. یکی از قدرتمندترین قابلیت هایی که برای این گوشی میان رده در نظر گرفته شده باتری 5050 میلی آمپری است که می تواند دو روز عمر مفید (زمان آماده به کار) را در استفاده معمولی با صد درصد شارژ فراهم کند. در مجموع نوکیا C31 گزینه بسیار مناسبی برای استفاده روزمره اجرای اپلیکیشن هایی مانند پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی پرطرفدار است و می توان روی باتری قدرتمندتری نسبت به گوشی های دیگر در این رنج قیمت حساب کرد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل C31 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل C31 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت"، کلیک کنید.