نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل G10 TA-1334 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت همراه با رم 4 گیگابایت

طبقه متوسط ​​مقرون به صرفه

پس از خرید سهام نوکیا توسط HMD Global گوشی های هوشمند این شرکت جان تازه ای گرفتند و توانستند کاربران زیادی را به خود جذب کنند. بدون شک برند معروف و قدیمی نوکیا هنوز به جایگاه نخست خود نرسیده است اما عملکرد خوب این شرکت در چند سال اخیر غیرقابل انکار است. نوکیا سعی کرد بیشتر روی گوشی های هوشمند میان رده تمرکز کند. طراحی کاربرپسند در کنار مشخصات مناسب و البته قیمت مقرون به صرفه از دلایل اصلی استقبال کاربران از گوشی های هوشمند میان رده این شرکت است. نوکیا جی 10 نیز یکی از گوشی های میان رده مقرون به صرفه این شرکت است که مشخصات مناسب و قابل قبولی نسبت به قیمت در نظر گرفته شده دارد. در ابتدا باید بگوییم که بهتر است از هر گوشی هوشمندی با توجه به قیمتی که برای آن در نظر گرفته شده انتظار عملکرد داشته باشیم. به عنوان مثال هرگز نباید از یک گوشی میان رده که بسیار ارزان تر از یک گوشی پرچمدار است انتظار عملکرد یکسانی داشته باشید.

طراحی کاربر پسند صفحه نمایش مناسب

طراحی طراحی شده برای گوشی های هوشمند میان رده نوکیا در مدل های مختلف شباهت زیادی به یکدیگر دارد اما باید پذیرفت که گوشی های میان رده نوکیا با بهره گیری از این طراحی های مرتبط و جذاب توانسته اند کاربران زیادی را به خود جذب کنند. در نمای جلو از بریدگی قطره آب معروف و محبوب برای طراحی صفحه نمایش استفاده شده است. بریدگی قطره اشکی در بالا و مرکز صفحه نمایش سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. در پشت سه سنسور دوربین را در قسمت مرکزی می بینیم که در یک معماری دایره ای قرار گرفته اند. در نمای عقب همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید خبری از حسگر اثر انگشت نیست و این قابلیت امنیتی بسیار پرکاربرد بر روی دکمه پاور در قاب کناری قرار گرفته است و باید گفت که عملکرد بازگشایی قفل بسیار خوب و سریعی دارد. . در نمای جلو نوکیا سعی کرده کمترین میزان حاشیه را در نظر بگیرد البته حاشیه در پایین بیشتر از جاهای دیگر محسوس است. تلاش نوکیا برای کاهش حاشیه باعث شد که صفحه نمایش نزدیک به 82 درصد از نمای جلو را اشغال کند. پس از صحبت در مورد صفحه نمایش بهتر است بدانید که نوکیا جی 10 به صفحه نمایش 6.52 اینچی IPS LCD با وضوح 720 در 1600 پیکسل مجهز شده است. تراکم پیکسلی 269ppi نیز کیفیت قابل قبولی را ارائه می دهد. شاید کیفیت تصاویر روی صفحه نمایش این گوشی هوشمند نسبت به صفحه نمایش های پنل اولد ضعیف تر باشد اما یکی از دلایل قیمت مناسب آن استفاده از پنل IPS LCD است و باید گفت که با توجه به قیمت نوکیا جی 10 به صفحه نمایش خوبی مجهز شده است.

دوربین

بدون شک یکی از معیارهای اصلی مصرف کنندگان در خرید یک گوشی هوشمند میان رده یا حتی پرچمدار سنسورهای دوربین است. نوکیا جی 10 همچنین به سه سنسور دوربین در پشت مجهز شده است. سنسور دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی عریض به همراه سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی و سنسور عمق 2 مگاپیکسلی سنسورهای دوربین سه گانه این گوشی هوشمند میان رده را تشکیل می دهند. یک سنسور 8 مگاپیکسلی نیز برای دوربین سلفی در ناچ قطره ای نمایشگر در نظر گرفته شده است.

سنسور دوربین اصلی به لطف رزولوشن 13 مگاپیکسلی توانایی ثبت تصاویر خوب و کاملاً قابل قبول در نور روز را دارد. جزئیات در خروجی تصاویر به خوبی قابل مشاهده است و کنتراست تقریبا قابل قبولی دارد و در حوزه دامنه دینامیکی می توان گفت این سنسور دوربین عملکرد قابل قبولی دارد. قابلیت فیلم برداری با حداکثر کیفیت 1080 پیکسل و سرعت 30 فریم بر ثانیه نیز از دیگر ویژگی های سنسور دوربین اصلی این گوشی هوشمند میان رده است. سنسور ماکرو امکان ثبت تصاویر نزدیک را نیز به شما می دهد که البته با توجه به رزولوشن این سنسور نباید انتظار ارائه جزئیات بالایی در تصاویر خروجی داشت اما در مجموع عملکرد خوبی دارد. سنسور عمق همچنین کمک بزرگی به سنسور دوربین اصلی برای ثبت تصاویر پرتره است. در خروجی تصاویر حالت پرتره باید گفت که پس زمینه به خوبی محو شده است و تداخل چندانی بین پرتره صورت و پس زمینه تار مشاهده نمی کنیم که می توان گفت به عنوان یک گوشی میان رده نوکیا G10 توانست عملکرد خوبی داشته باشد. دوربین سلفی نیز کیفیت خوبی ارائه می دهد و در تماس های تصویری بسیار خوب عمل می کند و کیفیت کاملا قابل قبولی را ارائه می دهد.

پردازنده میان رده باتری قدرتمند

از نظر مشخصات سخت افزاری و به خصوص با توجه به میزان باتری باید گفت نوکیا جی 10 وارد عرصه رقابت برای گوشی های هوشمند میان رده شد. نوکیا این بار به پردازنده میان رده Helio G25 (Helio G25) شرکت Mediatek برای این گوشی نگاه کرده است. این پردازنده با معماری 12 نانومتری و متشکل از 8 هسته (4 هسته قوی تر با فرکانس کاری 2.0 گیگاهرتز و 4 هسته اقتصادی با صرفه جویی در مصرف انرژی کمتر و قابلیت ارائه فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز) که بازی های سنگین کمتری را اجرا می کند. همچنین فعالیت های روزانه قابل قبول است برای اجرای بازی های سنگین بهتر است تنظیمات گرافیکی بازی را روی حالت پایین قرار دهید. نوکیا جی 10 به باتری قدرتمندی با ظرفیت 5050 میلی آمپر ساعت مجهز شده است. در این بخش نوکیا جی 10 این توانایی را دارد که با شارژ 100 درصدی عمر مفید بهتری نسبت به بسیاری از گوشی های میان رده موجود در بازار داشته باشد. در شرایط عادی باید گفت که با شارژ 100 درصدی می توانید با خیال راحت دو روز یا حتی بیشتر از این گوشی هوشمند میان رده استفاده کنید. در سخت ترین شرایط ممکن (داده تماشای ویدیو و بازی) این گوشی هوشمند می تواند عمر مفید 16 ساعت و 8 دقیقه را فراهم کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل G10 TA-1334 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت همراه با رم 4 گیگابایت" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل G10 TA-1334 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت همراه با رم 4 گیگابایت"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه