طبقه متوسط خوش ساخت
نوکیا در سال های اخیر توانسته عملکرد بسیار خوبی را در زمینه گوشی های هوشمند میان رده از خود نشان دهد. نوکیا X20 یکی از گوشی های میان رده این شرکت است که نسبت به قیمت خود از مشخصات فنی کافی و قابل قبولی برخوردار است. نمای جلوی این گوشی از طراحی بریدگی Infinity O بهره می برد که بریدگی دایره ای در بالا و مرکز صفحه نمایش سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. نوکیا سعی کرد یک قاب کوچک برای نمایشگر جلو در نظر بگیرد اما باید بگوییم که در آن بخش چندان موفق نبود. اگر حاشیه پایین در نظر گرفته شود قطعا صفحه نمایش یکدست تری را شاهد خواهیم بود اما باز هم صفحه نمایش 79.8 درصد از نمای جلو را اشغال می کند که مقدار قابل قبولی است و لبه های صفحه نمایش دیده نمی شوند.
در نمای عقب طراحی دایره ای برای قرار دادن چهار سنسور دوربین که نوکیا قبلا از آنها استفاده کرده بود در نظر گرفته شده است. عملکرد محافظ و البته بسیار کاربردی حسگر اثرانگشت بر روی قاب کناری و روی دکمه پاور قرار گرفته است که طبق آزمایشات انجام شده قابلیت بازگشایی بسیار سریع صفحه نمایش را دارد. یکی از انتقاداتی که در این قسمت به نوکیا X20 وارد است وزن کم 220 گرمی آن است. وزنه ای که با استفاده طولانی مدت دست را خسته می کند. اما این وزن حس افتادن در هنگام استفاده را بسیار کاهش می دهد. در مجموع باید بگوییم که Nokia X20 حس استفاده از یک گوشی میان رده باکیفیت را به شما القا می کند.
صفحه نمایش نسبتا بزرگ با مشخصات قابل قبول
و در این قسمت نوکیا X20 عملکرد یک گوشی میان رده را به نمایش گذاشت. این گوشی به صفحه نمایش 6.67 اینچی IPS با رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل مجهز شده است. با توجه به رزولوشن و البته قابلیت نمایش 395 پیکسل در هر اینچ باید بگوییم که وضوح تصویر بسیار خوب نمایش رنگی غنی و تنظیم رنگ صحیح را در این صفحه نمایش خواهید دید. وضوح تصویر خوبی را در شرایط نوری مختلف ارائه می دهد اما سوال اینجاست که آیا این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید وضوح تصویر خوبی دارد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که صفحه نمایش نوکیا X20 توانایی ارائه حداکثر روشنایی 450 نیت را دارد. درست است که وضوح تصویر در زیر نور مستقیم خورشید تحت تأثیر قرار می گیرد و این کاملاً طبیعی است اما به لطف چنین روشنایی حتی در این شرایط نیز وضوح تصویر قابل قبول و البته خوانایی بسیار خوبی را مشاهده خواهید کرد. نمادها
عملکرد فراتر از یک گوشی میان رده در عکاسی در نور روز
همانطور که در ابتدا گفته شد چهار سنسور دوربین در پشت این گوشی وجود دارد. بدون شک معیار برتری نوکیا X20 نسبت به بسیاری از گوشی های میان رده دیگر در این بازه قیمتی سنسور قدرتمند دوربین عریض 64 مگاپیکسلی آن است. قبل از اینکه به این سنسور دوربین نگاه کنیم باید بگوییم که این سنسور تمام انتظارات شما را برای اندازه یک گوشی میان رده بالا در نور روز برآورده می کند. این سنسور سعی کرد رنگ ها را بسیار نزدیک به واقعیت نشان دهد و در این زمینه به موفقیت های زیادی دست یافت. جزئیات با دقت بسیار خوبی در تصاویر خروجی قابل مشاهده است و حتی با توجه به اینکه تست عکاسی در یک روز ابری انجام شده و نور روز چندان مساعد نبوده این سنسور همچنان عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می دهد و کنتراست جذاب از دیگر موارد است. ویژگی های قابل توجه تصاویر ثبت شده توسط این سنسور مربوط به دوربین بود.
اما این گوشی علاوه بر سنسور قدرتمند دوربین اصلی دارای سنسور فوق عریض با رزولوشن 5 مگاپیکسل است. صادقانه بگوییم انتظار داشتیم سنسور دوربین فوق عریض قدرتمندتری برای این گوشی داشته باشیم. با توجه به تست های انجام شده باید بگوییم که این سنسور گزینه بسیار مناسبی برای ثبت تصاویر با زاویه دید وسیع به عنوان مثال در طبیعت و عکس های گروهی است اما نباید انتظار تصاویر با کیفیت بسیار بالایی را داشته باشید. از نظر وضوح در نظر گرفته شده این سنسور عملکرد خوبی داشت. رزولوشن نه چندان بالا باعث می شود در تصاویر خروجی رنگ های گرمی را مشاهده کنید که چندان جذاب نیستند.
نکته جالب توجه در مورد سنسور دوربین عریض این گوشی عملکرد زوم بسیار خوب آن است. این سنسور حتی تا 4 برابر زوم اپتیکال عملکرد بسیار خوب و کاملا قابل قبولی از خود نشان می داد. اما یکی از چالش های سخت سنسورهای دوربین عکاسی در شب و عکاسی در نور کم است. یکی از ویژگی های بسیار مثبت عملکرد این سنسور در نور شب این بود که حتی با غیرفعال بودن قابلیت عکاسی با نور در شب یا غیرفعال بودن حالت شب این سنسور سعی در کاهش نویز نور شب (نورهای مصنوعی مانند نور لامپ که تاثیر منفی بر نور دارد می کرد. پراکندگی) کیفیت تصاویر خروجی) و در این زمینه بسیار موفق است. با فعال شدن حالت شب نویزها کاهش یافت و البته شاهد تصاویری با روشنایی بهتر بودیم.
ویژگی دوربین سلفی این گوشی را در یک جمله کوتاه به شما خواهیم گفت. عملکرد بسیار خوب در نور روز عملکرد نه چندان خوب در نور شب. نوکیا X20 به سنسور دوربین سلفی 32 مگاپیکسلی مجهز شده است. مسلما یک سنسور دوربین سلفی قدرتمند برای این گوشی میان رده در نظر گرفته شده است. در نور روز رنگ های بسیار جذاب و نزدیک به واقعیت رندر دقیق جزئیات از جمله ویژگی های متمایز کننده تصاویر خروجی ثبت شده توسط این سنسور دوربین سلفی است. اما در نور شب نویزهای موجود به میزان قابل توجهی بر کیفیت تصاویر خروجی تاثیر گذاشت و شاهد خروجی تصاویر نه چندان خوبی از این سنسور دوربین سلفی بودیم. نویز در نور شب باعث شد جزئیات با دقت نامناسبی در تصاویر خروجی ظاهر شوند.
سخت افزار عالی برای گوشی های میان رده
از نظر مشخصات سخت افزاری نوکیا X20 انتظارات شما را از یک گوشی میان رده برآورده می کند. این گوشی مجهز به پردازنده اسنپدراگون 480 5G کوالکام است که علاوه بر عملکرد قابل قبول قابلیت پشتیبانی از شبکه های اینترنت نسل پنجم یا 5G را نیز دارد. دو هسته قدرتمندتر با قابلیت ارائه فرکانس کاری 2.0 گیگاهرتز به همراه شش هسته اقتصادی با بازده انرژی کمتر و قابلیت ارائه فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتز هشت هسته این پردازنده با معماری 8 نانومتری را تشکیل می دهند. با توجه به نتایج تست بنچمارک باید بگوییم که حتی در شرایط سخت که CPU تحت فشار بالا قرار داشت باز هم دمای خوبی را شاهد بودیم و در مجموع با یک گوشی باحال روبرو هستید.
اما عملکرد CPU نمی توانست در شرایط سنگین عملکرد مشابهی داشته باشد و حتی شاهد کاهش 60 درصدی عملکرد CPU بودیم. با تمام این تفاسیر و نتایج بنچمارک باید بگوییم که نوکیا X20 حتی برای انجام بازی های سنگینی مانند Call of Duty Mobile Asphalt 9 و PUBG Mobile می تواند عملکرد خوبی داشته باشد. اما پیشنهاد ما برای اطمینان از عملکرد روان و بدون لگ در این گونه بازی ها برای این گوشی هوشمند این است که تنظیمات گرافیکی بازی را روی حالت Low قرار دهید. باتری 4470 میلی آمپر ساعتی این گوشی این قابلیت را دارد که با شارژ 100 درصد در شرایط استفاده معمولی عمر مفید (زمان آماده به کار) نزدیک به دو روز را فراهم کند. به طور کلی اگر بخواهیم جمع بندی کنیم باید بگوییم که نوکیا X20 به عنوان یک گوشی میان رده که البته قابلیت پشتیبانی از شبکه های اینترنت 5G را نیز دارد دارای صفحه نمایش باکیفیت سنسور دوربین قدرتمند با زاویه دید مناسب است. برای عکاسی در روز یک دوربین عکاسی در روز سلفی بسیار خوب مجهز به پردازنده باتری قابل قبولی است و می تواند یکی از بهترین گزینه های ممکن برای انتخاب در بین گوشی های هوشمند 5G میان رده باشد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل X20 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل X20 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت"، کلیک کنید.