آفتاب نیوز :
گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه پنج درصد جمعیت جهان از مشکل شنوایی رنج می برند، تاکید کرد: معاینه دوره ای شنوایی ضروری است.
دکتر اکرم پور بخت؛ عضو هییت علمی گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت هفته جهانی ناشنوایان (هفته آخر سپتامبر) اظهار کرد: روز جهانی ناشنوایان از سال 1985 میلادی از سوی فدراسیون جهانی ناشنوایان پایه گذاری شد و مورد تایید سازمان جهانی قرار گرفت.
وی افزود: هدف از گرامی داشت این روز، بالا بردن سطح آگاهی سازمان های دولتی و غیر دولتی مرتبط، متخصصین و عموم مردم نسبت به چالش هایی است که افراد کم شنوا و ناشنوا در جامعه با آن ها روبرو هستند.
پوربخت با بیان این مطلب که گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران وظیفه خود می داند که برای آگاهی رسانی به مردم و مسیولان و شناساندن توانمندی افراد ناشنوا گام بردارد، یادآور شد: زبان اشاره یکی از راه های ارتباطی افراد ناشنوا با سایر افراد ناشنوا و شنوا باید مورد توجه قرار گیرد.
این متخصص شنوایی شناسی خاطرنشان کرد: افراد ناشنوا راه های ارتباطی خود را دارند و جامعه باید این روش ها را به رسمیت بشناسد و شرایط حضور این افراد را درجامعه بیش از پیش فراهم کند. وی گفت: افراد ناشنوا و خانواده هایشان لازم است به توانمندی های خود باور داشته باشند تا با اعتماد به نفس بیشتری در جامعه حضور داشته باشند.
پوربخت همچنین یادآور شد: در سال های اخیر با توجه به مجازی شدن کلاس ها در دوران کووید 19 و استفاده نوجوانان و جوانان از هندزفری و گوش دادن به موسیقی و درس ها با صدای بلند لازم است آموزش های لازم برای مراقبت از گوش در مدارس به دانش آموزان داده شود.
وی با بیان اینکه مواجهه مداوم با سر و صدای بلند از علل کم شنوایی محسوب می شود، افزود: افرادی که به دلیل شغلی کار در (کارخانه ها، مراکز نظامی، صنعتی و …) با صدای بلند سر کار دارند، باید مراقبت سلامت شنوایی خود باشند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: این افراد باید از محافظت کننده های گوش استفاده کنند و بعد از مواجهه با صدای بلند حتی برای چند دقیقه از محیط شلوغ دور شوند و به گوش های خود استراحت دهند.
وی با بیان این مطلب که بیش از 460 میلیون نفر در دنیا یعنی حدود 5 درصد از مشکل شنوایی رنج می برند، تاکید کرد: مراجعه به شنوایی شناسی و بررسی های دوره ای شنوایی ضروری است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این افراد در خطر کم شنوا شدن هستند" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این افراد در خطر کم شنوا شدن هستند"، کلیک کنید.