مطالعه مذکور توسط محققان «دانشگاه مونترال» (کانادا) و «دانشگاه پوآتیه» (فرانسه) انجام شده و هدف آن بررسی فواید بالقوه «تحریک با انجماد» (Cryostimulation» برای بدن است. آن ها در آزمایش های خود روی داوطلبان سالم متوجه شدند که مدت زمان و کیفیت خواب آن ها زمانی که تحت سرمادرمانی (Cryotherapy) قرار داشتند افزایش پیدا کرده است.
در این مطالعه ۹ زن و ۱۱ مرد داوطلب برای آزمایش حضور داشته اند که تمام آن ها در دهه بیست سالگی خود بوده اند. برای پنج روز متوالی در ساعت ۶ بعدازظهر آن ها باید لباس ها خود را از تن خارج کرده و پنج دقیقه در اتاقی با دمای منفی ۹۰ درجه سانتیگراد حضور داشته باشند.
همچنین آن ها در طول آزمایش از مصرف الکل کافئین و هر چیز دیگری که می توانست روی خواب تاثیر بگذار منع شده بودند.
سپس دانشمندان با کمک ابزار های پوشیدنی ضربان قلب فعالیت مغز و الگوی خواب آن ها را اندازه گیری کرده اند. شرکت کنندگان همچنین با پاسخ به سوالاتی باید کیفیت خواب خود را مشخص می کردند.
برای مقایسه دو شرایط مختلف با یکدیگر نیز همان شرکت کنندگان روال هفته سابق را تکرار کرده اند اما این بار در محیط سرد قرار نگرفته اند.
منبع: دیجیاتو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاثیر سرمادرمانی بر کیفیت خواب" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاثیر سرمادرمانی بر کیفیت خواب"، کلیک کنید.