نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل G21 TA-1418 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت

طراحی آشنا و مناسب

نوکیا مدتی است که عملکرد خوب و قابل قبولی در زمینه گوشی های هوشمند میان رده از خود نشان می دهد. نوکیا جی 21 یکی از گوشی های هوشمند میان رده مقرون به صرفه و باکیفیت این برند است که توانایی ارائه عملکرد مناسب و قابل قبول در موقعیت گوشی های میان رده را دارد. از نظر طراحی باید بگوییم که در بسیاری از گوشی های میان رده دیگر نیز شاهد طراحی مشابهی در نظر گرفته شده برای نوکیا جی 21 بوده ایم البته نوکیا سعی کرده طراحی کمی متفاوت را برای قرارگیری سنسورهای دوربین پشتی در نظر بگیرد. در نمای روبرو شاهد یک صفحه نمایش یکنواخت هستیم که به طراحی قطره ای نیز مجهز شده است. همانطور که در تصویر می بینید بریدگی قطره ای شکل بریدگی سنسور دوربین سلفی را در بالا و مرکز صفحه نمایش قرار داده است.

در تب صفحه شاید بهتر بود که یک قاب کوچکتر در پایین صفحه در نظر بگیرید. نزدیک به 81.6 درصد از نمای جلو به صفحه نمایش اختصاص دارد که در مقایسه با سایر گوشی های هوشمند میان رده در این رده قیمتی صفحه نمایش تقریباً یکسان است و حاشیه های کمی دارد. در پشت سه سنسور دوربین را می بینیم که به صورت ستونی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. ویژگی امنیتی و البته عملکرد حسگر اثرانگشت روی دکمه پاور در قاب کناری قرار گرفته است که توانایی ارائه عملکرد خوب باز کردن قفل صفحه را دارد. وزن مناسب 190 گرمی این گوشی نه تنها باعث خستگی دست در استفاده طولانی مدت نمی شود بلکه یک HANDS_ON جذاب (نه آنقدر سبک که مثلاً هنگام استفاده احساس افتادن را تشدید کند) را برای شما به ارمغان می آورد.

صفحه نمایش با نرخ رفرش 90 هرتز

قبل از صحبت در مورد مشخصات صفحه نمایش باید بگوییم که نوکیا جی 21 به صفحه نمایش خوب و کاملا قابل قبولی نسبت به گوشی های هوشمند میان رده در این بازه قیمتی مجهز شده است. صفحه نمایش 6.5 اینچی IPS با رزولوشن 720 در 1600 پیکسل با قابلیت نمایش 270 پیکسل در هر اینچ. شاید بهتر باشد رزولوشن بالاتری برای صفحه نمایش در نظر گرفته شود. اما جالب اینجاست که این صفحه نمایش قابلیت ارائه نرخ رفرش 90 هرتز را دارد. این نرخ رفرش به شما این امکان را می دهد که با صفحه نمایشی صاف و بدون تاخیر مواجه شوید و البته این قابلیت را دارد که در هنگام انجام بازی و تماشای فیلم های باکیفیت نسبت به صفحه نمایش هایی با نرخ تازه سازی 60 هرتز عملکرد بهتری ارائه دهد. میزان روشنایی 400 نیت (شمع بر متر مربع) نیز به شما این امکان را می دهد که در شرایط نوری مختلف وضوح تصویر مناسب و قابل قبولی را از این صفحه نمایش مشاهده کنید. اما برای مثال در زیر نور مستقیم خورشید نباید انتظار وضوح و کیفیت تصویر بالا را داشت که برای چنین گوشی میان رده ای کاملا منطقی است.

دوربین اصلی قدرتمند بدون دوربین فوق عریض

در قسمت سنسورهای دوربین همانطور که گفته شد سه سنسور دوربین در پشت قرار دارد. وجود سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 50 مگاپیکسل نوکیا جی 21 را به یکی از قدرتمندترین سنسورهای دوربین اصلی در میان گوشی های هوشمند میان رده در این بازه قیمتی مجهز کرد. این سنسور توانایی ثبت تصاویر باکیفیت و کاملا قابل قبول در نور روز را دارد. کنتراست بسیار خوب و دامنه دینامیکی گسترده از ویژگی های اصلی تصاویر خروجی ثبت شده توسط این سنسور دوربین اصلی است. اما رزولوشن 50 مگاپیکسلی امکان مشاهده جزئیات با کیفیت بالا در تصاویر خروجی ثبت شده را فراهم کرد. در قسمت فیلمبرداری این سنسور قابلیت فیلم برداری با حداکثر کیفیت 1080p و سرعت 30 فریم بر ثانیه را دارد. شاید بهتر بود نوکیا به دلیل وجود سنسور دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی قابلیت فیلم برداری با حداکثر کیفیت 4K را برای این گوشی میان رده در نظر می گرفت که شاید انتظار بالایی برای چنین میان رده ای باشد. گوشی هوشمند با برد

دوربین اصلی این گوشی در نور شب عملکرد بسیار خوبی دارد. باز شدن دیافراگم f/1.8 با جذب نور بالای آن باعث شد تا در شب و شرایط کم نور شاهد خروجی تصاویر خوب و با کیفیتی از این گوشی هوشمند باشید. باید بدانید که اگر سنسور دوربین فوق عریض هنگام خرید گوشی برای شما اهمیت زیادی دارد نوکیا جی 20 انتخاب مناسبی نخواهد بود زیرا فاقد این سنسور جذاب و محبوب است. یک سنسور دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر نزدیک و یک سنسور عمق 2 مگاپیکسلی برای ثبت تصاویر پرتره تا حد امکان از سنسور دوربین اصلی این گوشی میان رده را همراهی می کنند. بریدگی قطره اشکی در بالا و مرکز صفحه نمایش سنسور دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی را در خود جای داده است. سنسور دوربین سلفی برای ثبت تصاویر در نور روز مناسب است اما در نور شب و نور کم بهتر است زیاد به این سنسور دوربین سلفی اعتماد نکنید. برای تماس های تصویری عملکرد خوب و کاملا قابل قبولی را از این سنسور دوربین سلفی خواهید دید.

پردازنده معمولی باتری قدرتمند

در مورد مشخصات سخت افزاری نوکیا G21 به یک پردازنده میان رده و نه چندان قدرتمند Unisoc T606 مجهز شده است. پردازنده ای با معماری 12 نانومتری که دارای هشت هسته است قادر است فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز را در بهترین حالت ممکن ارائه دهد. با این تفاسیر نوکیا جی 21 این قابلیت را دارد که در هنگام اجرای نرم افزارهای محبوب و بازی های نه چندان سنگین عملکرد خوبی ارائه دهد. اما برای بازی های سنگینی مانند Call of Duty Mobile و Asphalt 9 نباید انتظار گیم پلی روان و بدون تاخیر داشته باشید. وجود باتری قدرتمند با ظرفیت 5050 میلی آمپر ساعت دلیلی است که این گوشی با شارژ 100 درصد در شرایط استفاده معمولی عمر مفیدی نزدیک به سه روز (زمان آماده به کار) ارائه می دهد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل G21 TA-1418 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا مدل G21 TA-1418 دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه