پیامبر اکرم(ص) در تلاش برای ترویج خوشبینی و پرهیز از بدگویی و بدبینی در جامعه بود

حجت‌الاسلام صفوی:

پیامبر اکرم(ص) در تلاش برای ترویج خوشبینی و پرهیز از بدگویی و بدبینی در جامعه بود

امام‌جمعه موقت رشت عنوان کرد: پیامبر اکرم(ص) فارغ از جایگاه معلمی و تفسیر آیات همواره تلاش می‌کرد روح اعتماد، خوش‌بینی و پرهیز از بدگویی و بدبینی را در جامعه رواج دهد.

حجت‌الاسلام سید محمد‌حسین صفوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گیلان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری فصل24 اظهار کرد: بندگان خدا مأمور به گام برداشتن در مسیر هدایت الهی با نگاه به قله تکامل بشری یعنی خاتم‌الانبیاء و اهل‌بیت(ع) هستند.

وی به تعدادی از واجبات الهی طبق این سیره اشاره کرد و ادامه داد: تقوای الهی، مراقبت ویژه از نفس و تلاش برای جلب رضایت پروردگار از مهم‌ترین عناصر زندگانی بشر است که در عرصه‌های مختلف فردی و اجتماعی تجلی می‌یابد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گیلان عنوان کرد: یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین عناصر، تربیت، سلوک، توجه و مراقبت از نفس ذیل نگاه دقیق ولیّ خدا است، همان امامی که حاضر است و اگرچه به‌حسب ظاهر قابل روئت نیست، اما همواره مراقب ما است همان‌طور که فرمودند؛ «همواره از احوال شما آگاه هستیم و برای شما دعا می‌کنیم و اگر این توجه نباشد زیر دست و پای دشمنان و گرگ‌های زمانه لِه خواهید شد.»

صفوی یادآور شد: این احساس حضور در محضر ولیّ خدا سبب خود‌مراقبتی، تزکیه و صیانت از نفس خواهد شد و حس انتظار را در انسان زنده نگه می‌دارد، چراکه امام عصر(عج) عین‌الله ناظره و چشم بینای خدا هستند و به تمام بندگان توجه دارند و حتی آنچه که از ذهن ما می‌گذرد را می‌دانند.

وی به فرمایش امام سجاد علیه‌السلام در توصیف مؤمنانِ معتقد و باورمند به حضور امام عصر(عج) اشاره و عنوان کرد: کسانی که در عصر غیبت حضور دارند و معتقد و منتظر به ظهور حضرت حجت هستند از اهل هر زمانی بالاترند، چراکه عقلانیت، فهم، ادراک و شناخت دقیقی دارند و غیبت امام برایشان همانند حضور امام است.

درد و رنج مسلمانان امام زمان(عج) را آزار می‌دهد

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به خصوصیات مردمان عصر انتظار، بیان کرد: این افراد در واجبات فردی و اجتماعی از دیگران سبقت می‌گیرند و در ترک محرمات و مراقبت از نفس کوشا هستند، چراکه امام را حاضر و ناظر بر اعمال خود می‌دانند و تقوا پیشه می‌کنند.

صفوی افزود: در روز آغاز ولایت امام عصر(عج) باید برای ایشان دعا کنیم، چراکه آلام، درد و رنج مسلمانان ایشان را آزار می‌دهد؛ به‌خصوص ظلمی که بر مظلومان غزه روا داشته شده است.

وی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار فصل24 به سالروز ازدواج پیامبر اکرم(ص) و حضرت خدیجه(س) اشاره و مطرح کرد: در منزلت شخصیت این بانو همین بس که خدای متعال برای ایشان سلام ویژه می‌فرستد و در زمره چهار زن برتر جهان از جمله آسیه، مریم و حضرت زهرا سلام‌الله علیها قرار دارد و تمام برکات و نور عالم و حجج الهی از دامان این مادر نشئت گرفته شده است.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گیلان در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار فصل24 یادآور شد: ۲۷ شهریور، روز شعر و ادب پارسی و بزرگداشت شاعر گرانقدر محمد‌حسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار است، آیت‌الله مرعشی نجفی در خواب دید که امام علی علیه‌السلام دستور داد که شهریار شعرت را بخوان و در محضر ایشان شعر را تقدیم کرد؛ وقتی این عالم بزرگوار خوابش را برای شهریار تعریف کرد، شهریار شروع به گریه کرد و گفت در همان لحظه در حال سرودن شعر بودم، بنابراین این رؤیای صادقه نشان از جایگاه این شاعر معنوی دارد که در قرآن نیز از این افراد به عنوان جنگجویان فی سبیل الله یا میدان‌داران جهاد تبیین نام برده شده است.

صفوی با اشاره به ویژگی‌های پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم بیان کرد: پیامبر خدا (ص) فارغ از جایگاه معلمی و تفسیر آیات همواره تلاش می‌کرد تا روح اعتماد و خوش‌بینی و پرهیز از بدگویی و بدبینی را در جامعه رواج دهد.

وی خاطرنشان کرد: تقویت احساس مسئولیت، اخوت و برادری و اتحاد جامعه ایمانی نیز از جمله اقدامات پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پیامبر اکرم(ص) در تلاش برای ترویج خوشبینی و پرهیز از بدگویی و بدبینی در جامعه بود" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پیامبر اکرم(ص) در تلاش برای ترویج خوشبینی و پرهیز از بدگویی و بدبینی در جامعه بود"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه