معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اهواز طرح پژوهشی کلان با شرکت ملی حفاری ایران و ایجاد هسته های پژوهش هوش مصنوعی (۳ هسته) را ازجمله برنامه های پیش روی این دانشگاه برشمرد.
خبرگزاری فصل24؛ هفدهمین گردهمایی سراسری معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مجتمع فرهنگی رفاهی و آموزشی فرهیختگان (سی سرا) برگزار شد.
معاونان پژوهش و فناوری واحد های دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست سه روزه که با حضور مسئولان معاونت های موضوعی دانشگاه برگزار شد به بررسی مسائل جاری و برنامه ریزی برای پیگیری اهداف دانشگاه منطبق بر رویکرد های سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در کمیسیون های تخصصی پرداختند.
در دومین روز از این نشست از معاونان پژوهش و فناوری برتر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور طهرانچی تجلیل شد. در این مراسم پژمان تقی پور بیرگانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز و رئیس شورای معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با توجه به بررسی های انجام شده از سوی سازمان مرکزی به عنوان معاون پژوهش و فناوری برتر کشور در سال ۱۴۰۳ انتخاب و از رئیس دانشگاه لوح سپاس دریافت کرد.
تقی پور بیرگانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فصل24 طرح های پژوهشی کلان با صنایع از سوی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه توسعه حوزه فناوری و مرکز رشد و سرای نوآوری انرژی استقرار شرکت های فناور دانش بنیان در زیست بوم فناوری افزایش سطح مراکز تحقیقاتی عملکرد مطلوب در حوزه پیش دفاع و دفاع نمایه شدن مجلات در پایگاه های معتبر و برگزاری دوره ها و کارگاه های درآمدزا را از دلایل و مولفه های برتری دانست.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز اجرای طرح پژوهشی کلان با شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب استقرار شرکت های جدید در سرای نوآوری انرژی عملکرد و آمار خوب در پیش دفاع و دفاع را از فعالیت ها و دستاوردهای جدید و تازه حوزه پژوهش و فناوری واحد اهواز برشمرد.
وی برنامه های پیش روی حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز را بیان و اظهار کرد: اجرای برنامه ها و مأموریت های دانشکده های موضوعی(در ساختار جدید روسای دانشکده ها موضوعی زیر نظر حوزه معاونت پژوهش و فناوری فعالیت می کنند) استانداردسازی آزمایشگاه مرکزی اهواز و اخذ ایزو ۱۷۰۲۵ اجرای طرح پژوهشی کلان با شرکت ملی حفاری ایران و صنایع ایجاد هسته های پژوهش هوش مصنوعی (۳ هسته) ازجمله این برنامه هاست.
رئیس شورای معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان استقرار شرکت های فناور و افزایش فعالیت های درآمدزایی سرای نوآوری شیلات و محصولات زراعی برگزاری کنفرانس های برند و درآمدزا نمایه شدن مجلات در پایگاه های معتبر و برگزاری کارگاه ها و دوره های درآمدزا را از دیگر برنامه های پیش روی حوزه پژوهش و فناوری واحد اهواز عنوان کرد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "3 هسته پژوهش هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اهواز ایجاد می شود" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "3 هسته پژوهش هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد اهواز ایجاد می شود"، کلیک کنید.