اعتقادی به مرزبندی و محدودیت بُروز استعدادها ندارم

اعتقادی به مرزبندی و محدودیت بُروز استعدادها ندارم

نیلوفر امینی فر، گوینده و بازیگر برنامه «جمعه ایرانی» درباره بازیگرانی که به اجرا روی می آورند، معتقد است: «چه اشکالی دارد بازیگری که فن بیان خوبی دارد و محبوب مخاطب هم هست، گرداننده یک برنامه شود که از قضا نتیجه گیری در آن برنامه بسیار هم مهم است.»

به گزارش فصل24، نیلوفر امینی فر در گفت وگویی درباره اهمیت مطالعه و به روز بودن مجریان تلویزیون گفت: در دنیایی که روز به روز با پیشرفت علم و تکنولوژی مواجه هستیم و حتی سبک زندگی ها تغییر کرده است، قطع به یقین یک مجری جدا از این موج تغییر نیست و این را بدانید که مخاطب نکته سنج و هوشیار، مجری آگاه و مجری سفارشی و نمایشی که روی آنتن می رود را به خوبی از یکدیگر تشخیص می دهد.

نوع پوشش مجری باید متناسب با برنامه باشد

او با اشاره به اینکه ذایقه و رنج سنی مخاطب هر برنامه در سبک و انتخاب محتوا از سوی مجری باید اهمیت داشته باشد تاکید کرد: حتی نوع پوشش منِ مجری، باید با محتوای برنامه و مخاطب تناسب داشته باشد. به عنوان مثال مجری کودک قطعاً باید از ترکیب رنگ های مختلف استفاده کند و این در حالی است که شما اگر برنامه ترکیبی خانواده را اجرا می کنید قطعاً سلیقه مخاطب گل و بلبل روی لباس و منجوق و ملیله نیست! 

مجری برنامه «اینجا ایران است» در عین حال بیان کرد: البته نه اینکه اینها بد باشد، خیر اما شما قرار است در برنامه به مباحث جدی بپردازید و باید وجنات قابل اتکاء داشته باشید.

امینی فر همچینین درباره حضور بازیگران به عنوان مجری و بالعکس در تلویزیون هم گفت: بر خلاف تصور خیلی ها و همچنین مخالفت هایی که وجود دارد، من به شخصه این اتفاق و حتی بر عکس آن را بسیار خلاقانه و مفید می دانم. چه اشکالی دارد بازیگری که فن بیان خوبی دارد و محبوب مخاطب هم هست، گرداننده یک برنامه شود که از قضا نتیجه گیری در آن برنامه بسیار هم مهم است.

به مرزبندی و محدودیت در بروز استعدادها اعتقادی ندارم

مجری برنامه «تهران 20» ادامه داد: شما قطعاً به کلام کسی که دوستش دارید یا درست صحبت کردن و انتقال کلام را به خوبی بلد است، گوش می دهید و این برای برنامه های مجری محور ثمره بخش است. بالعکس آن، اگر مجری ای، اکت و زبان بدن خوبی داشته و سواد روی صحنه رفتن را هم چاشنی کارش دارد و بده بستان با مخاطبش را بلد است، چرا این هنر را در کنار حرفه اصلی تجربه نکند؟ اصلاً همه اینها را کنار بگذاریم، اصولاً به محدودیت و مرزبندی برای بروز استعدادها اعتقادی ندارم.

برنامه های مجری محور تلویزیون نیاز به آسیب شناسی دارند

 وی در بخشی دیگر درباره تولید و پخش برنامه های مجری محور متعدد این روزهای تلویزیون هم بیان کرد: قطعاً کم و کاستی هایی دارند اما نقد اصلی، حضور مهمان های سریالی، تکراری و مشترک در اکثر این برنامه هاست که باید از سوی تصمیم گیرنده ها آسیب شناسی شود؛ چراکه برنامه ساز هم دوست ندارد به محض پخش و شروع برنامه و معرفی مهمان یا مهمان های تکراری، مخاطبش با خود بگوید: «ای بابا باز هم این؟!» و یا اینکه اگر برنامه در پلتفرم دیگری هست کلا آن سری از برنامه را دانلود نکند! و این یعنی از دست دادن مخاطب و زدن دور باطل.

نیلوفر امینی فر در پایان صحبت هایش در مورد اجرای نمایشی هم خاطرنشان کرد: باید بگویم که همیشه برای من جذاب بوده و به دلیل سابقه بازی، تجربه مجری ـ بازیگری از جمله انتظاراتم در ادامه فعالیت ها از سوی خود و مخاطبان ارجمند است.

پایان خبر فصل24

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اعتقادی به مرزبندی و محدودیت بُروز استعدادها ندارم" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اعتقادی به مرزبندی و محدودیت بُروز استعدادها ندارم"، کلیک کنید.