حضور بانوان در مسابقاتی چون شب های مافیا پدرخوانده زودیاک زده شده بود و پیش از این هم در استند آپ کمدی های خندوانه تا حدودی این مساله جا افتاده بود اما اینکه برنامه ای به شکل ویژه به طنز بانوان اختصاص پیدا کند اتفاقی بود که با جوکر برای اولین بار تجربه شد.
• «جوکر ۲» با حضور بانوان در شرایطی منتشر شد که چهار قسمت اول این فصل با حضور بازیگران مرد و اجرای احسان علیخانی به دلیل شوخی های نامناسب برای تمام سنین انتقاد های فراوانی را به دنبال داشت. در نهایت ساترا با یک تاخیر چند هفته ای اعلام کرده برخی قسمت های فصل دوم جوکر فاقد مجوز انتشار است و این زمانی اعلام شد که جوکر زنان پخش می شد و بار دیگر اعلام شد که پخش فاقد مجوز مربوط به بخش مردان است.
• جوکر بانوان اما توانسته نظر تماشاگران را به خود جلب کند این در حالی بود که قبل از پخش این قسمت که بانوان حضور داشتند خیلی ها با توجه به محدودیت های عرفی می گفتند آیا جوکر بانوان می تواند تماشاگر داشته باشد و آیا هنرمندان حاظر در این قسمت می توانند بخندانند؟
• با پخش قسمت اول و حضور هنرمندان که بیشتر آن ها در حضور نمایش فعالیت زیادی داشته و دارند مشخص شد که این نگرانی جایی ندارد و حتی زنان موفق تر از مردان هنرمند شرکت کننده در قسمت اول بودند.
• خیلی از تماشاگران معتقد بودند که مرد ها دستشان برای خنداندن خیلی باز است و جوکر بانوان موفقیتی ندارند اما نکته جالب این شد که بانوان خلاقیت بیشتری در خنداندن داشتند و این برای تماشاگران این بخش خیلی جذاب بود.
• زنان هنرمند با خلق موقعیت های طنز و اجرای بداهه برخی نمایش و جوکر تایم خود نشان دادند که در عین محدودیت می توان خلاق بود. برخی نیز عنوان کردند که موقعیت های خلق شده بسیار فکر شده بود. شاید بتوان گفت برگ برنده جوکر بانوان همین محدودیت ها بدانیم.
• از دیگر نکاتی که تماشاگران به آن اشاره کردند حضور بانوان هنرمند در رده سنی بود که حضور ناهید مسلمی برای خیلی از تماشاگران جذاب بود و به آن اشاره شده است.
• در برخی قسمت ها که شاید مخاطب حس کند بعضی از شرکت کنندگان سن و سال دارتر ممکن است در خلق شوخی کم بیاورند اما ورق برمی گردد و این هنرمند تندیس جوکر را می گیرد.
• در نهایت پخش جوکر۲ با حضور بانوان را می توان یک سنت شکنی دانست؛ اتفاقی مثبت که هم توانست استعداد طنز زنان بازیگر را که تا حدی در سایه همکاران مردشان به درستی دیده نمی شد خارج کند و هم نشان داد می توان بدون شوخی های هجو گونه لحظات شادی برای مخاطب رقم زد و مخاطب نیز آن را بپسندد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "زن ها در جوکر بامزه تر بودند یا مردها؟" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "زن ها در جوکر بامزه تر بودند یا مردها؟"، کلیک کنید.