خلاصه کتاب مطالعات هفتم – هشتگ امتحان (احمد مویدی آملی)

خلاصه کتاب مطالعات هفتم - هشتگ امتحان (احمد مویدی آملی)

خلاصه کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم: دوره اول متوسطه ( نویسنده احمد مویدی آملی )

کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم، نوشته احمد مویدی آملی، یه منبع حسابی برای دانش آموزهای پایه هفتمه که می خوان هم مفاهیم درس مطالعات اجتماعی رو خوب یاد بگیرن و هم برای امتحان های مدرسه آماده بشن. این کتاب با درسنامه های کامل و کلی سوالات امتحانی متنوع، دقیقا همون چیزیه که برای گرفتن نمره خوب بهش نیاز داری.

یادت میاد موقع امتحان های مطالعات اجتماعی چه استرسی داشتی؟ مخصوصاً وقتی شب امتحان می رسید و حس می کردی کوهی از اطلاعات روی سرت آوار شده؟ خب، دیگه لازم نیست نگران باشی! خیلی وقت ها، ما دانش آموزا دنبال یه خلاصه جمع وجور و کاربردی از کتاب های کمک درسیمون هستیم تا بتونیم تو کمترین زمان، بیشترین بازدهی رو داشته باشیم. کتاب «هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم» از انتشارات کاگو، نوشته احمد مویدی آملی، دقیقاً برای همین کار طراحی شده. ولی فرق این مطلب با بقیه چیه؟ اینکه ما اینجا نمی خوایم فقط کتاب رو بهت معرفی کنیم؛ قراره درس به درس بریم جلو و تمام اون چیزی که از بخش بوک استوری یا همون درسنامه های این کتاب باید بدونی رو برات خلاصه کنیم. اینجوری وقتت ذخیره میشه، مفاهیم اصلی رو راحت تر می فهمی و با خیال راحت تری میری سر جلسه امتحان.

آشنایی با کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم: همه چیز درباره این یار درس خون!

کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم: دوره اول متوسطه یه رفیق باحال و کارآمده که احمد مویدی آملی حسابی براش زحمت کشیده و انتشارات کاگو هم با کیفیت بالا منتشرش کرده. هدف اصلی این کتاب اینه که به تو، دانش آموز پایه هفتم، کمک کنه تا مطالعات اجتماعیت رو از هر نظر قوی کنی و برای همه جور امتحانی آماده باشی. البته فقط به درد دانش آموزا نمی خوره، معلم های عزیز مطالعات اجتماعی هم می تونن ازش به عنوان یه منبع کامل و منظم برای تدریس و طرح سوال استفاده کنن.

این کتاب کلاً از دو بخش اصلی تشکیل شده که هر کدومشون به نحوی به موفقیت تو کمک می کنن:

بخش آزمون ها: خودتو محک بزن، نمره بیست بگیر!

اولین بخش کتاب، کلی نمونه سوال امتحانی داره که حسابی به دردت می خورن. این آزمون ها هم برای نوبت اول و هم برای نوبت دوم آماده شدن. بعضی هاشون «طبقه بندی شده» هستن، یعنی سوال ها بر اساس درس و مبحث خاصی دسته بندی شدن تا ببینی تو کدوم بخش ها قوی تری و کجاها نیاز به کار بیشتر داری. بعضی دیگه هم «طبقه بندی نشده» هستن، که مثل یه امتحان واقعی می مونن و تو رو برای مدیریت زمان و سوالات متنوع آماده می کنن.

قسمت «ده استاد» هم که دیگه حرف نداره! این بخش شامل سوالاتیه که از مدارس برتر و غیرانتفاعی گلچین شدن و حسابی سطح بالایی دارن. اگه تونستی این ها رو خوب جواب بدی، یعنی حسابی بارت رو بستی! یه بخش «جدید» هم هست که سوالات و آزمون های به روزتری رو برات میاره. ته همه این آزمون ها هم پاسخ نامه های تشریحی مفصل هست که بتونی باهاشون اشکالاتت رو پیدا کنی و درس بگیری.

بخش بوک استوری (درسنامه ها): کل مطالعات اجتماعی تو جیبته!

و اما می رسیم به بخش شاهکار کتاب، یعنی بوک استوری. این بخش همون درسنامه های کامله که همه مفاهیم کتاب درسی رو به زبانی ساده و روان توضیح داده. فرق این خلاصه با بقیه جاها هم دقیقاً همینه که ما اینجا می خوایم ریز به ریز بریم سراغ این درسنامه ها و مهم ترین نکات هر درس رو برات بیاریم. اینجوری حتی اگه وقت نکردی کل کتاب رو بخونی، می تونی با همین خلاصه، یه دید جامع و کامل از هر درس پیدا کنی.

خلاصه درسنامه های بوک استوری: درس به درس، مفاهیم کلیدی در یک نگاه

خب، بریم سراغ اصل مطلب! اینجا قراره درس به درس بریم جلو و ببینیم هر کدوم از درس های مطالعات اجتماعی هفتم تو کتاب هشتگ امتحان چی به ما می گن. آماده ای؟

درس 1: من حق دارم

این درس درباره اهمیت شناخت حقوق فردی و اجتماعی ما آدم هاست. یاد می گیری که چه حقوقی داری، از حقوق کودک گرفته تا حقوق شهروندی. مثلاً اینکه حق داری درس بخونی، حق داری تو امنیت زندگی کنی، و حق داری نظر بدی. این درس بهت نشون میده چقدر مهمه که هم خودت حقوق دیگران رو رعایت کنی و هم دیگران حقوق تو رو به رسمیت بشناسن. اگه همه حقوقشون رو بشناسن و رعایت کنن، جامعه خیلی بهتر و منظم تر میشه.

درس 2: من مسئول هستم

بعد از اینکه حقوقمون رو شناختیم، می رسیم به مسئولیت پذیری! این درس می گه که تو زندگی فقط حق نداریم، کلی مسئولیت هم داریم. مسئولیت تو خونه (مثلاً کمک کردن به مامان و بابا)، تو مدرسه (درس خوندن و به قوانین مدرسه احترام گذاشتن)، و تو جامعه (مثل حفظ محیط زیست یا کمک به نیازمندان). این درس بهت یاد میده که اگه هرکسی مسئولیت های خودش رو انجام بده، چقدر زندگی آسون تر و قشنگ تر میشه و اگه نه، چه دردسرهایی پیش میاد.

درس 3: چرا به مقررات و قوانین نیاز داریم؟

فکر کن تو یه بازی همه هر کاری دلشون خواست بکنن؛ میشه بازی کرد؟ معلومه که نه! زندگی اجتماعی هم همین طوره. این درس توضیح میده که چرا وجود قانون و مقررات تو جامعه ضروریه. قانون ها مثل یه نقشه راهن که کمک می کنن همه بتونن کنار هم راحت زندگی کنن. فواید تبعیت از قوانین، مثل امنیت، نظم و عدالت، اینجا حسابی توضیح داده میشه تا بدونی چرا رعایتشون اینقدر مهمه.

درس 4: قانون گذاری

حالا که فهمیدیم قانون لازمه، این درس بهت یاد میده که این قانون ها چطوری ساخته میشن؟ یعنی مراحل قانون گذاری تو کشور ما چیه؟ نقش مجلس شورای اسلامی چیه؟ این درس بهت نشون میده که چقدر مهم و پیچیده ست که یه قانون تصویب بشه و چطوری نمایندگان مردم تو این فرآیند مهم شرکت می کنن. حتی می فهمی که خود مردم هم می تونن تو این فرآیند نقش داشته باشن.

درس 5: همدلی و همیاری در حوادث

این درس یه جورایی قلب آدم رو گرم می کنه. درباره همدلی و همکاری ما ایرانیا تو بلایای طبیعی و حوادثه. زلزله، سیل، آتش سوزی… این درس میگه وقتی یه اتفاق بد میفته، چطوری باید به هم کمک کنیم. نقش سازمان های امدادی مثل هلال احمر رو معرفی می کنه و بهت میگه که خودت چطور می تونی تو مواقع بحرانی، به بقیه کمک کنی و از خودت مراقبت کنی.

درس 6: بیمه و مقابله با حوادث

تو این درس درباره یه چیز مهم و کمتر شناخته شده برای نوجوون ها حرف می زنیم: بیمه! اینجا یاد می گیری که بیمه چیه و انواعش کدوم ها هستن (مثلاً بیمه عمر، بیمه حوادث، بیمه ماشین). بهت میگه که بیمه چطوری می تونه تو مواقع حادثه خسارت ها رو جبران کنه و نقش مهمی تو کاهش نگرانی های ما داره. همچنین اهمیت آمادگی و پیشگیری در برابر حوادث رو هم گوشزد می کنه.

درس 7: تولید و توزیع

رسیدیم به مباحث اقتصادی! درس 7 درباره تولید و توزیع کالاها و خدماته. یاد می گیریم که تولید یعنی چی و چه چیزایی برای تولید لازمه (مثلاً نیروی انسانی، مواد اولیه، سرمایه). انواع تولید رو می شناسی، از تولید یه لیوان آب میوه گرفته تا خدمات پزشکی. بعدش هم می بینی که چطوری این کالاها و خدمات به دست ما می رسن (همون فرآیند توزیع) و بازار چه نقشی تو این بین داره.

درس 8: مصرف

حالا که تولید و توزیع رو فهمیدیم، نوبت به مصرف میرسه. این درس درباره اینه که چطوری باید از کالاها و خدمات استفاده کنیم. بحث مهم «مصرف بهینه» اینجا مطرح میشه، یعنی چطوری با مصرف درست و به اندازه، هم از هدر رفتن منابع جلوگیری کنیم و هم به محیط زیست کمک کنیم. تأثیر مصرف بر اقتصاد خانواده و آینده کشور هم از نکات مهم این درسه.

درس 9: من کجا زندگی می کنم؟

خب، بریم سراغ جغرافیا! این درس درباره موقعیت جغرافیایی خودمونه و اینکه چطوری می تونیم با نقشه ها جایی که هستیم رو پیدا کنیم. انواع نقشه ها رو بهت معرفی می کنه (مثل نقشه طبیعی، سیاسی) و کمکت می کنه با نقشه ایران و ویژگی های جغرافیایی مناطق مختلف کشورمون آشنا بشی. اگه همیشه دوست داشتی یه نقشه خون حرفه ای بشی، این درس شروع خوبیه!

درس 10: ایران، خانه ی ما

این درس درباره ایران عزیزمونه! می فهمیم که ایران چه ویژگی های طبیعی قشنگی داره (کوه، دشت، دریا) و چه مردمان خونگرمی توش زندگی می کنن. تنوع زیستی شگفت انگیز ایران (انواع حیوانات و گیاهان) رو می شناسی و بهت یادآوری می کنه که منابع طبیعی ما چقدر مهمن و چرا باید حسابی ازشون مراقبت کنیم.

این بخش بوک استوری کتاب هشتگ امتحان، واقعاً یه نقشه گنج برای آمادگی امتحانیه. هر درس رو به زبانی ساده و کاربردی توضیح میده تا همه چیز رو سریع و دقیق یاد بگیری.

درس 11: تنوع آب و هوای ایران

شاید برات سوال باشه که چرا شمال ایران همیشه بارونیه و جنوبش گرم و خشکه؟ این درس جواب میده! درباره عوامل مؤثر بر آب و هوای ایران حرف می زنه و انواع اقلیم ها رو تو کشورمون معرفی می کنه: از اقلیم معتدل و مرطوب تا خشک و کوهستانی. همچنین تأثیر این آب و هواها رو بر زندگی مردم تو نقاط مختلف ایران توضیح میده.

درس 12: حفاظت از زیستگاه های ایران

حیات وحش و طبیعت ایران خیلی ارزشمنده و این درس درباره حفاظت از محیط زیست و زیستگاه هاست. می فهمیم که چه گونه های گیاهی و جانوری در خطر انقراض هستن و ما آدما چه نقش مثبتی یا منفی ای می تونیم تو حفظ یا تخریب محیط زیست داشته باشیم. این درس یه تلنگره که بیشتر به فکر طبیعت باشیم.

درس 13: جمعیت ایران

تا حالا فکر کردی چرا جمعیت یه کشور زیاد یا کم میشه؟ این درس درباره جمعیت ایران و عوامل رشد اونه. ساختار جمعیتی کشورمون (اینکه بیشتر جوانیم یا سالمند) و اینکه جمعیت تو کدوم مناطق بیشتره رو بررسی می کنه. پیامدهای رشد جمعیت، چه خوب و چه بد، هم از مباحث مهم این درسه.

درس 14: منابع آب و خاک

آب و خاک دو تا از مهم ترین نعمت های خدا برای زندگی هستن. درس 14 درباره اهمیت این منابع حیاتیه. با چالش های کم آبی و فرسایش خاک تو ایران آشنا می شی و یاد می گیری که چطوری می تونیم این منابع ارزشمند رو مدیریت کنیم و هدر ندیم. این درس بهت نشون میده که قدر این دو تا رو باید بدونیم.

درس 15: گردشگری چیست؟

به درس های جذاب گردشگری می رسیم! این درس توضیح میده که گردشگری یعنی چی و چند نوع گردشگری داریم (مثلاً گردشگری طبیعی، فرهنگی، تاریخی). اهمیت اقتصادی و فرهنگی گردشگری رو می فهمی، چون گردشگری فقط تفریح نیست، می تونه کلی شغل و درآمد برای کشور ایجاد کنه و فرهنگ ما رو به دنیا معرفی کنه.

درس 16: جاذبه های گردشگری ایران

حالا که فهمیدیم گردشگری چیه، این درس بهت مهم ترین جاذبه های گردشگری ایران رو معرفی می کنه. از طبیعت بکر شمال و کویرهای جذاب گرفته تا بناهای تاریخی و شهرهای باستانی. اینجا می فهمی ایران چقدر پر از جاهای دیدنیه و چقدر مهمه که این جاذبه ها رو حفظ و به بقیه معرفی کنیم.

درس 17: میراث فرهنگی و تاریخ

این درس درباره میراث فرهنگی ماست؛ یعنی چیزهایی که از گذشتگان بهمون رسیده و هویت ما رو می سازه. میراث فرهنگی هم مادی می تونه باشه (مثل تخت جمشید) و هم نامادی (مثل جشن نوروز). اهمیت حفظ و نگهداری این میراث و نقش تاریخ تو شناخت هویتمون حسابی توضیح داده میشه.

درس 18: قدیمی ترین سکونتگاه ها در ایران و بین النهرین

بریم به هزاران سال پیش! این درس بهت نشون میده که اولین آدم ها کجاها زندگی می کردن و اولین تمدن ها چطوری شکل گرفتن. درباره تمدن های اولیه تو ایران و منطقه بین النهرین (مثل سومر و بابل) صحبت می کنه و ویژگی های زندگی انسان های اولیه رو برات روشن می کنه. یه سفر باحال به گذشته!

درس 19: آریایی ها و تشکیل حکومت های بزرگ در ایران

اینجا با اجدادمون آشنا می شیم! درس 19 درباره مهاجرت آریایی ها به فلات ایران و چگونگی تشکیل اولین حکومت های بزرگ تو ایران مثل مادها و بعدش هخامنشیان حرف می زنه. می فهمی چطوری این اقوام اومدن و پایه و اساس ایران بزرگ رو گذاشتن.

درس 20: امپراتوری های ایران

بعد از آریایی ها، ایران کلی امپراتوری بزرگ و قدرتمند رو به خودش دید. این درس بهت مهم ترین امپراتوری های ایران باستان مثل هخامنشیان، اشکانیان و ساسانیان رو معرفی می کنه. دستاوردهای هر دوره رو می فهمی؛ از معماری های شگفت انگیز گرفته تا پیشرفت های علمی و نظامی.

درس 21: اوضاع اجتماعی ایران باستان

تا حالا فکر کردی مردم ایران باستان چطوری زندگی می کردن؟ این درس درباره ساختار طبقاتی جامعه اون زمانه، یعنی اینکه مردم تو چه گروه هایی دسته بندی می شدن. نقش خانواده و زنان تو اون دوران، و آداب و رسوم اجتماعی اونا هم اینجا توضیح داده میشه. جالبه که بدونی تو اون زمان هم کلی مراسم و رسم و رسوم داشتن.

درس 22: اوضاع اقتصادی در ایران باستان

مردم ایران باستان چطوری پول در میاوردن و زندگیشون رو می گذروندن؟ این درس درباره مشاغل و فعالیت های اقتصادی اونا حرف می زنه. کشاورزی، دامداری، و تجارت از مهم ترین شغل ها بودن. سیستم مالیاتی اون زمان و راه های تجاری مهمی مثل جاده ابریشم هم اینجا معرفی میشن تا بدونی چقدر تجارت تو اون زمان پر رونق بوده.

درس 23: عقاید و سبک زندگی در ایران باستان

دین و اعتقادات مردم ایران باستان چی بوده؟ این درس درباره دین زرتشت و تأثیرش بر زندگی اونا حرف می زنه. جشن ها و مراسم مذهبی مثل نوروز رو می شناسی و با معماری و هنر زیبای اون دوران آشنا می شی. این درس نشون میده که چقدر هنر و فرهنگ از قدیم تو ایران مهم بوده.

درس 24: دانش و هنر در ایران باستان

ایرانیان باستان فقط جنگجو نبودن، دانشمند و هنرمند هم بودن! این درس درباره پیشرفت های علمی اونا تو حوزه های مختلف مثل پزشکی، نجوم و ریاضیاته. همچنین شاخص ترین آثار هنری و معماری ایران باستان مثل تخت جمشید، پاسارگاد و طاق بستان رو معرفی می کنه تا بدونی ایران از قدیم مهد علم و هنرمندان بزرگ بوده.

بخش آزمون ها: خودتو محک بزن، نمره بیست بگیر!

همونطور که گفتم، کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم، فقط درسنامه نداره، کلی آزمون هم داره که حسابی به دردت می خورن. این آزمون ها واقعاً کلید موفقیتت تو امتحانان. حالا چطوری ازشون بهترین استفاده رو ببری؟

انواع آزمون ها: هرچی بخوای، اینجا هست!

این کتاب انواع آزمون ها رو برات آماده کرده: از آزمون های طبقه بندی شده که سوالات هر درس رو جدا جدا می بینی و می تونی نقاط قوت و ضعفت رو پیدا کنی، تا آزمون های طبقه بندی نشده که شبیه امتحان های واقعی مدرسه هستن و همه درس ها قاطی پاتی میان. تازه، هم آزمون های نوبت اول رو داری و هم نوبت دوم. اینجوری برای هر دوشون می تونی حسابی تمرین کنی.

چرا حل آزمون ها اینقدر مهمه؟

حل کردن آزمون ها مثل یه جور تمرین فوتبال می مونه. هر چقدر بیشتر تمرین کنی، تو بازی واقعی بهتر عمل می کنی. با حل این سوالات:

  • هم با مدل سوالات مختلف آشنا میشی.
  • هم زمان بندی رو یاد می گیری، چون هر آزمون یه زمان پیشنهادی داره.
  • و مهم تر از همه، با پاسخ نامه های تشریحی می تونی اشکالاتت رو پیدا کنی و یاد بگیری چرا اشتباه کردی. این بخش از خود حل کردن سوال مهم تره، چون بهت یاد میده چطوری فکر کنی.

بخش ده استاد و جدید: راز نمرات عالی!

اگه دنبال نمره عالی هستی، حتماً برو سراغ بخش ده استاد. این سوالات از بهترین مدارس جمع آوری شدن و یه جورایی محک نهایی هستن. اگه تونستی این ها رو با موفقیت حل کنی، یعنی واقعاً مطلب رو فهمیدی. بخش جدید هم سوالات به روزتری داره که می تونه کمکت کنه همیشه آماده باشی.

چند تا نکته طلایی برای آزمون دادن:

  1. اول درسنامه ها رو خوب بخون و مرور کن.
  2. بعد برو سراغ آزمون ها.
  3. مثل یه امتحان واقعی، زمان بگیر و سعی کن تو همون زمان پیشنهادی جواب بدی.
  4. وقتی تموم شد، حتماً برو سراغ پاسخ نامه و تمام جواب هات رو چک کن، حتی اونایی که فکر می کردی درسته.
  5. اشتباهاتت رو یادداشت کن و برگرد همون درسنامه ها رو دوباره بخون تا مشکلت رفع بشه.

این کارها رو اگه منظم انجام بدی، قول می دم که نمره مطالعات اجتماعیت حسابی خوب میشه!

چطوری از این خلاصه و کتاب هشتگ امتحان بهترین استفاده رو ببری؟ نکات کلیدی!

خب، حالا که با جزئیات کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم و خلاصه درسنامه هاش آشنا شدی، وقتشه که یه نقشه راه داشته باشیم تا بتونی از این همه اطلاعات بهترین بهره رو ببری و نمره هات رو ببری بالا.

۱. این خلاصه رو در کنار کتاب اصلی استفاده کن، نه به جای اون!

فکر نکن این خلاصه قراره جای کتاب اصلی و کتاب هشتگ امتحان رو بگیره. ابداً! این مطلب یه جور مکمل عالیه. مثلاً:

  • قبل از اینکه بری سراغ هر درس تو کتاب هشتگ امتحان، یه دور خلاصه درس مربوطه تو همین مقاله رو بخون تا یه دید کلی از مباحث پیدا کنی.
  • بعدش برو سراغ درسنامه کامل تو کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم و اونو با دقت بخون.
  • وقتی درسنامه رو خوندی، دوباره یه نگاه به این خلاصه بنداز تا ببینی چیز مهمی رو از قلم ننداختی. این تکرار باعث میشه مطالب حسابی تو ذهنت بشینه.

۲. روش های مؤثر برای مرور درس ها رو یاد بگیر

درس مطالعات اجتماعی پر از مفهوم و اسم و تاریخ و جغرافیاست. برای اینکه یادت نره، باید مرور کنی.

  • تکرار: مرور کردن درسنامه و این خلاصه رو تو برنامه ت بذار. مثلاً هر هفته یه درس رو مرور کن.
  • یادداشت برداری: موقع مطالعه، نکات مهم رو با خودت یادداشت کن. می تونی از فلش کارت هم استفاده کنی. سوال و جواب بنویس و خودت رو امتحان کن.
  • مرور شب امتحان: این خلاصه و بخش آزمون های کتاب هشتگ امتحان، بهترین دوستت تو شب امتحانه. دیگه لازم نیست کل کتاب رو ورق بزنی. سریع مرور کن و چند تا نمونه سوال حل کن.

۳. خودآزمایی و رفع اشکال رو جدی بگیر

یکی از مهم ترین قدم ها برای موفقیت، اینه که بدونی کجای کار ایراد داری.

  • بعد از اینکه هر درس یا چند درس رو خوندی، حتماً برو سراغ سوالات مربوط به اون بخش تو کتاب هشتگ امتحان.
  • با خودت رو راست باش! اگه سوالی رو بلد نبودی یا اشتباه جواب دادی، سریع برو سراغ پاسخ نامه ی تشریحی.
  • اشکالت رو پیدا کن و دوباره همون قسمت از درسنامه رو بخون تا کاملاً متوجه بشی. اینجوری یه بار برای همیشه اون مطلب رو یاد می گیری.

۴. آرامش و اعتماد به نفس، نصف راه موفقیته!

درس خوندن فقط به معنی حفظ کردن و یادگیری نیست. حالت روحی تو هم خیلی مهمه. وقتی با استرس و نگرانی میری سر امتحان، ممکنه حتی چیزایی که بلدی هم یادت بره.

  • به خودت اعتماد داشته باش. تو تلاش کردی و درس خوندی.
  • چند روز قبل از امتحان، درس خوندن رو تموم کن و بیشتر رو مرور و استراحت تمرکز کن.
  • شب قبل از امتحان خوب بخواب.
  • روز امتحان هم با آرامش و اعتماد به نفس برو سر جلسه.

این کتاب، با درسنامه های جامع و آزمون های هدفمندش، یه نقشه راه کامله برای اینکه مطالعات اجتماعی رو آسون تر یاد بگیری و با خیال راحت تری بری سر امتحان. فقط کافیه طبق برنامه ریزی پیش بری و نکاتش رو مو به مو اجرا کنی.

جمع بندی: با هشتگ امتحان، نمره عالی تو مشتته!

تا اینجا با هم دیدیم که کتاب هشتگ امتحان مطالعات اجتماعی هفتم: دوره اول متوسطه نوشته احمد مویدی آملی، چقدر می تونه یه کمک کار درجه یک برات باشه. از همون اول که با حقوق فردی و اجتماعیمون آشنا شدیم تا تهش که رفتیم تو دل تاریخ و تمدن های باستان ایران، این کتاب یه جورایی همه چیز رو برات آماده کرده.

این مقاله هم سعی کرد یه خلاصه توپ از بخش بوک استوری یا همون درسنامه های این کتاب رو برات بیاره تا اگه وقتت کمه یا میخوای شب امتحانی مرور کنی، حسابی به دردت بخوره. با این خلاصه، دیگه لازم نیست کلی وقت بذاری تا اصل مطلب رو از بین کلی نوشته پیدا کنی. تازه، با آزمون های متنوع و پاسخ نامه های تشریحی که تو کتاب هست، می تونی خودت رو محک بزنی و اشکالاتت رو برای همیشه رفع کنی.

پس اگه می خوای تو درس مطالعات اجتماعی هفتم حسابی بدرخشی و نمره هات بره بالا، شک نکن که این کتاب یه انتخاب عالیه. کافیه با دقت درسنامه ها رو بخونی، از این خلاصه برای مرور استفاده کنی و با حل کردن آزمون ها، خودت رو برای هر امتحانی آماده کنی. مطمئن باش با این روش، نمره عالی تو مشتته و می تونی با خیال راحت از مطالعات اجتماعی لذت ببری!

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خلاصه کتاب مطالعات هفتم – هشتگ امتحان (احمد مویدی آملی)" هستید؟ با کلیک بر روی کتاب، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خلاصه کتاب مطالعات هفتم – هشتگ امتحان (احمد مویدی آملی)"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه